Tvätt-dag, söndagsträning och komplettering

Ja rubriken summerar faktiskt hela min söndag. Har varit uppe sen kl.7 å tvättat. Pssade på att gå till gymmet och träna mellan maskinerna så det blev 5,5km på 45min på löpbandet sedan 15min styrketräning för armarna och 10min magövningar.
 
Under kvällen har jag suttit och kompletterat min inlämningsuppgift till illustratorkursen och valde att göra helt nya plagg eftersom jag ritar mycket bättre och snyggare nu än för bara någon månad sen.
 
Såhär ser det ut:
Nu har jag trixat med olika penslar, urklippsmakser, mönsterrapportering osv...
 
Känns bra, det är ju denna typ av uppgifter jag jobbar med varje dag nu på Ellos :)

jobbat och telefonpratat idag

Idag har jag skissat massor på jobbet. Jag älskar det! Har varit lite halvseg hela dagen och då är det skönt att kunna ha hörlurar i öronen och bara skissa för sig själv.
 
Rinbgt ett par samtal har jag oxå gjort. Först till Söder & Co. De hde ringt mig igår men jag var upptagen på jobbet och glömde sedan ringa tillbaka. De hade tydligen en kund som sökte en mönsterkonstruktör/direktris och hörde av sig eftersom de har mitt CV.
Vi kom ganska snabbt underfund med att jag inte var rätt person för jobbet eftersom jag bara skulle se det som en tillfällig grej medan företaget är ute efter någon som faktiskt vill jobba med mönsterkonstruktion och därmed kan bli långvarig.
 
Efter det ringde jag till Unionens a-kassa för att kolla hur jag ska göra när jag slutar söka ersättning. Det blev lite knepigt eftersom jag började jobba mitt i veckan så det var lika bra att ringa och fråga.
 
Innan jag glömmer ska jag även lägga in en länk från Borås Tidning om Per Holknekts föreläsning. Klicka här för att komma direkt till artikeln.
 
Borde verkligen ha tränat idag men jag orkar inte så det får bli Afrodans+core imorgon.

Per Holknekt Odd Molly

Har just kommit hem från föreläsningen med Per Holknekt, grundare av modeföretaget Odd Molly.
Vilken fascinerande människa och fängslande talare!
Jag gick ju mest för att min svärmor har sagt att hon tyckte han var så himla bra och fängslande att lyssna på och mycket ärlig.
 
Det började lite komiskt för min del.
Jag var osäker på vilken våning och vilket rum föreläsningen skulle vara i då det var många andra events i huset samma kväll så jag gick fram till en grupp äldre damer som hade på sig brickor där det stod Feminina Föreläsningar som är föreningen/företaget som jag har bokat via.
Den ena frågade om jag var student... Hahaha, undrar hur ung hon trodde att jag var?
Visst finns d ju folk i alla åldrar som studerar men jag misstänker att hennes fråga var baserad på att hon tyckte jag såg ut som nån i gymnasieåldern eftersom det var 2 sådanan klasser inbokade för att lyssna på föreläsningen.
 
 
Dåliga bilder eftersom jag glömde systemkameran hemma :(
Men jag var ju där för att lyssna för min egen skull och det var verkligen värt avgiften och tiden han pratade i totalt 90minuter och det var inte ointressant en enda sekund.
 
 
Det är en sån föreläsning som påminner en om att fortsätta försöka förverkliga sig själv och sina idéer och drömmar!
 
Det är bara att fortsätta odla idéerna. Aktivt jobba för att förverkliga dem och våga tänka annorlunda, motströms och uppströms!
 
I övrigt har arbetsdagen varit bra. Jag har suttit och skissat mestadels och det känns hur bra som helst både med arbetsuppgifter och arbetskamrater :)
 
Har även shoppat lite i personalbutiken, denna gång var det presenter till en liten kille som fyller 1år i helgen. Det fick bli en snygg mörkblå jumper med print och en fin rödsvart Bagheera regnjacka. Måste se om vi inte kan hitta byxor eller skor att komplettera med så blir det nog riktigt bra.
 
Regnjackan e lite för stor just nu så den kommer nog att passa perfekt till våren :)

Glömde nämna

Mitt nya inköp idag som jag gjorde i personlabutiken på Ellos.
Denna skaljacka/löpjacka från Bagheera
Tydligen är det en herrmodell... tyckte den kändes lite stor för att vara en medium men jag tyckte om att den var lite större och lösare. Då är den lite längre och åker den inte upp över rumpan hela tiden så att det blir en glipa vid svanken. Jag hatar när det smiter in kalla luft som kyler ner ländryggen, det gör mig så stel och ger mig värk.
Och om man bara ska ut på en promenad en kall dag så finns det rum för en extra långärmad tröja.
 
Det jag tyckte mest om med den är att den har så mycket reflexmaterial så att man syns när man är ute i mörkret. Bandet längs blixtlåset mitt fram är reflekterande samt passpoalerna  längs ärmarna som går ihop på ryggen upp mot nacken.
 
Sånt gillar jag! Nu skulle jag bara vilja ha nya löpskor... Då vore jag jättenöjd.

Världens bästa film juh!!!

Filmen jag såg igår med min faster är det roligaste jag har sett på länge!!!
SÅ härlig! Jag rekommenderar alla att se den!
The Intouchables, på svenska: En oväntad vänskap
(länk till IMDB)
Vilken underbar film med så härliga karaktärer! Jag älskar! Den blir ännu bättre av faktumet att den är baserad på en sann historia.
Jag och alla andra i biosalongen satt och skrattade så vi skrek. FIlmen är ett "måste se"!
Och det skadar inte att man skymtar delar av den vackra staden Paris i bakgrunden genom hela filmen...
 
Här kommer även en Instagrambild från utanför mitt nya jobb :)
Jag är så glad att jag har fått jobb på Ellos designavdelning!!! Hoppas det kan bli förlängt efter nyår :)

Ikea, ösregn, löprunda

Vi började dagen med en tur till Ikea Kållered.
Köpte 2 fårskinnskinnfällar som jag ska ge till min pappa i födelsedagspresent nästa gång vi åker och hälsar på mina föräldrar.
Sen blev det ju såklart lite annat småplock som fina servetter, doftljus, skissblock, innetofflor, tvättpåsar...
 
Medan vi var på Ikea hade det börjat regna utanför så vi körde hem i värsta ösregnet. Man inser hur öronbedövande ljudet av regnet är när man kör under en bro och det tystnar i knappt en sekund för att sen börja smattra mot bilen på nytt när man kommit ut på andra sidan.
 
För drygt ett år sen fick jag en vit orkidé i examenspresent av "svärföräldrarna". Den blommande fint och jättelänge men efter att de blommorna föll av så har det bara varit 2 spretiga stjälkar i en kruka under det gångna året men nu nästan ett år senare har den börjat blomma igen.
Fotot e taget och redigerat med instagram.
 
På eftermiddagen skulle jag gått på bio med min faster men det var tydligen slutsålt så nu har vi istället bokat för imorgon. Det är en fransk film vi ska se, tror den heter "En oväntad vänskap". Jag har ingen aning om vad filmen handlar om utan följer med för att få höra franskan bara.
 
Eftersom det inte blev nån film valde jag att sticka ut på en löprunda när det var uppehåll, dock ville jag inte ta med mig iphonen med löp-programmet ifall det skulle börja ösa ner igen mitt i allt. Men det borde vara ca.2,5km totalt eftersom jag har sprungit och mätt den rundan förut.
Imorgon är jag inbokad på ett pass Bodypump innan filmen börjar.

Sammanfattning av torsdag och fredag

I torsdags jobbade jag som sagt på b.young
Hade på mig en svart omlottklänning i trikå, en fuskpäls väst och 2 fina Gemini Halsband.
Klänningen är b.young och kostar 199kr just nu, specialpris eftersom butiken firar 10 år och västen är av märket ICHI.
Enda nackdelen med outfiten var att pälsen luddade av sig som tusan och såklart syns det ju så tydligt på den svarta klänningen.
 
Idag, fredag var det min 1a dag på Ellos som extrahjälp på design.
För det 1a så är byggnaden helt enorm och alla korridorer e ett enda stort virrvarr. En jättelik labyrint helt enkelt. Det mesta av förmiddagen gick vi igenom sånt som man alltid går igenom en 1a arbetsdag som vart kaffe, kylskåp, lunchrestaurang, toaletter och kontorsartiklar finns.
Plockade ihop mitt startkit med pennor, pärmar osv. Sedan satt vi framför datorn och gick igenom sökvägar och vilka mappar som är av intresse för mig.
Vi tog även en fredagsfika så jag fick träffa en massa damer som jobbar där med varierande uppgifter.
Jag hade på mig Weekday skjortan som jag hade blekt fläckig och fick en komplimang utav en designer :)
På eftermiddagen fick jag sitta och sammanställa färgkartor för våren 2013. Det var så många eftersom man göra flera exemplar av en färgkarta så jag hann inte ens göra klart utan får fortsätta på måndag.
Men det känns jättebra och jag ser fram emot att jobba där de kommande månaderna, de har bara erbjudit mig jobba tills årsskiftet sen får vi se om de har mer behov av extrahjälp.
 
Imorgon ska vi nog åka till Ikea och sedan blir det kanske fransk film med min faster på kvällen. På söndag tänkte jag gå på Bodypump. Måste se till att hålla igång med träningen så man inte tappar allt bara för att man börjar jobba!

Snabba vändningar!

Igår jobbade jag på klädaffären b.young och idag ska jag vara på Ellos.

Ska bli så jäkla kul! Skrev om det häromdagen men ville inte skriva vilket företag det handlade om. Blev tipsad av en kompis som jobbar där att de sökte någon som snabbt kunde komma in och hjälpa till på designavdelningen så nu har jag jobb fram till årsskiftet.

Var så trött igårkväll när jag kom hem (jobbade i butiken tills stängning kl.19) så jag orkade inte blogga och lägga upp några bilder men tänkte att jag gör det ikväll istället.

Gött att börja sitt nya jobb på en fredag... Då hinner man smälta intrycken och bearbeta informationen under helgen.

Dags att göra sig klar för att åka snart!

Saker jag har varit delaktig i

Kom ju på att jag kan länka in lite bilder på kläder som jag har varit delaktig i framtagandet av när jag jobbade på Gina tricot.
 
Detta är Clara dress för 299kr.
 
 
 
Detta är Kattis dress oxå för 299kr och finns även i svart.
 
Jag har inte designat dessa (alltså "hittat på" dessa modeller) men jag jobbade som direktris i teamet som utvecklade dessa produkter.
Det är en härlig känsla att se saker som man har varit med om att skapa. Det är nästan lite surrealistiskt att se dem i butik.
 
Hade samma känsla förra hösten när HMs lanserade Modern Classic för herrar på nätet och en tillhörande kampanj med sjuuukt fina bilder.
Jag praktiserade ju där i ett halvårs tid så jag fick ju se och arbeta med många plagg från skiss och första prov på kontoret till det slutliga resultatet ute i butik och på nätet.
 
Nu har jag även fått svar från Boråsföretaget Svantex som jag varit på intervju hos för tjänsten som direktris/assistent. De bestämde sig för en annan sökande så jag har verkligen haft tur med tajmingen att jag blev erbjuden ett annat jobb igår.

OMG!

Oh My God!!!
 
Det verkar som att jag har jobb som extra designassistent fram tills årskiftet. Jippie!!!!!!
 
Jag vill inte skriva ut företagets namn än eftersom inget är skrivet svart på vitt än men det känns bra.
Igår fick jag ett samtal från en gammal klasskompis att det företag hon jobbar på sökte extrahjälp med designassistent-uppgifter. Hon gav mig en mejladress till sin chef och bad mig mejla mitt CV, personliga brev osv, säga att jag kände till jobbet via henne och påpeka att jag kan börja omgående. Jag bifogade några bilder på sånt som jag har designat, kanske det också bidrog lite....
 
 
Så igårkväll mejlade vi fram och tillbaka och imorse kom vi överens så jag ska börja på fredag och min kompis kommer att ta hand om mig eftersom chefen är på resa. På måndag är chefen tillbaka och då kommer vi att gå igenom alla detaljer och skriva på.
 
Gårdagen var allt annat än normal. Även företaget som jag har sökt lagerjobb hos ringde under dagen och ville boka en intervjutid på torsdag men det kunde jag inte eftersom jag har lovat jobba på b.young, klädaffären.
Och det började som sagt med mejlet om att jag vunnit presentkort av Björn Borg genom Sofis Mode.
 
Jobbet som jag ska gå till på fredag är som sagt bara till årsksiftet men det är heltid och det är som designassistent så det är ett stort steg i rätt riktning för mig och det är mer meriterande på mitt CV än att jobba i butik eller på lager.
 
Bra vecka!

Gillar Björn Borg och Aftonbladet!

Fick ett mejl imorse om att jag vunnit ett presentkort värt 1000kr hos Björn Borg.
 
De va nån gång i september som Sofis Mode anordnade en tävling där man skulle välja ut sin favorit tros-modell av 3 befintliga och sedan skriva en motivering om varför just jag ska få designa en trosa åt Björn Borg.
 
Huvudvinsten var en dag med designteamet hos Björn Borg och att designa en trosa som ska ingå i deras kollektion så jag vann inte huvudvinsten men ett presentkort på 1000kr e verkligen uppskattat!!!
Fick sitta och tänka efter en stund eftersom jag helt glömt bort att jag deltig i tävlingen och inte hade antecknat nånstans när de skulle publicera vinnaren...

Stress och värk och panik-inlämningar

Jag fattar inte hur elitidrottare orkar vara elitidrottare. Jag har kunnat träna mycket och ofta ända sedan jag blev arbetslös och även om jag inte tränar varje dag så blir ju kroppen sliten. Det känns inte som träningsvärk utan det känns som att kroppen e jävligt trött helt enkelt.
 
Nu börjar även mitt högra skulderblad krångla igen. Jag började känna av det i slutet av min utbildning när jag satt mycket framför datorn och skrev på slutarbetet så det är väl nån slags begynnande mus-arm.
 
Trodde ju att det skulle försvinna helt nu när jag inte har jobb men snarare tvärtom, nu spenderar jag ännu mer tid framför datorn och söker jobb och info om allt mellan himmel å jord som gäller facket, jobb, utbildning, bidrag, praktik osv.
 
Måste ju bara lägga upp bilden på inlämningsuppgiften till illustrator kursen.
Hahaha, denna kommer inte att bli godkänd. Man var tvungen att ha med egna prints, mönsterrapportering och använda sig av Clipping mask osv. Men programmet krånglade och ibland fattar jag inte vissa instruktioner och kortkommandon så det blev inte helt klart eller bra. Men jag gjorde det mest grundläggande och skickade in så att de ser att man aktivt deltar i kursen får man komplettera sen.

Härlig fredag!

Ska sammanfatta de senaste dagarna lite kort.
Det var väl i onsdags jag skickade in ansökan för lagerjobbet och samtidigt dök det upp lite nya intressanta annonser att söka.
 
Torsdag innehöll lite lätt träning på löpbandet och lite styrkeräning. På kvällen kollade vi på basket i Boråshallen. Borås basket möte Eco Örebro och vi piskade dem :)
Basket är en av de få lagsporter jag tycker e roligt att följa (tränade lite basket i högstadiet) och det är så uppskattat att pojkvännen har tillgång till fribiljetter.
Igår fick de första 500 i publiken en gratis t-shirt så det får väl bli den man har på sig varje hemmamatch resten av säsongen.
Poängkung i denna match var än en gång en Borås-spelare. Den längste av dem, Mike Palm.
 
Har väntat på att Boråsföretaget som jag var på en 2a intervjuomgång i måndags ska höra av sig å ge mig besked om det blir jag eller nån annan som får jobbet men de har inte hört av sig än denna vecka så det känns som att jobbet säkert har gått till nån annan och att de kommer att mejla oss andra som inte fått tjänsten nån gäng nästa vecka.
 
Idag har jag jobbat på b.young Borås i Knalleland.
Bilden e från byoung.com
Det kändes bra! Hittade en massa spännande i butiken men jag glömde telefonen hemma så jag kunde inte fota ngt. Tänkte att jag får gå dit nån dag och prova en hel massa kläder så ska jag lägga upp bilder sen.
 
Stylade om i ett dkyltfönster och blev själv ganska nöjd. Valde grön som fokus, ramade in det med svart och vitt och använde orange som en kick.
 
Imorgon borde jag sitta och göra inlämningsuppgiften till illustratorkursen klar men eventuellt så kommer pojkvännen/vår lya att agera värd för grabbgängets förkrök så vi får se hur mycket jag kommer att kunna koncentrera mig annars får jag gå ner till biblioteket och sätta mig.
 
Ska försöka ta mig ut på en liten löprunda imorgon om vädret e fint. Det har varit ovanligt soligt och fint i Borås de senaste dagarnna!

Bra telefonsamtal

Butikschefen från b.young ringde för en stund sen och undrade om jag kunde jobba denna fredag och nästa fredag då nån utav de andra tjejerna i butiken inte kunde.
 
Bilden e från http://www.byoung.com/
 
Ja tack! Ska bli kul å skönt att få jobba lite även om det bara handlar om en dag denna vecka och en dag nästa vecka.
Och det bli iallfall mer pengar än att bara gå hemma å invänta svar från jobbansökningar.
 
Imorgon ska jag nog gå förbi butiken på väg till eller från träning å kolla in det nuvarande sortimentet. Det gäller att göra sin hemläxa och läsa på om företaget/produkterna så man e förberedd när 1a arbetsdagen kommer!
 

Man kan ju alltid önska sig

Har hittat 4 par riktigt snygg örhängen på hm.com som jag verklien skulle vilja ha!
Jag äääälskar stora maffiga örhängen och jag älskar guld!
Men nu kommer det inte på tal att köpa en massa nya smycken, får hålla hårt i pengarna tills jag har fått ett nytt jobb!
Men man kan alltid drömma :)
Å detta e ju inte dyra grejer så det kanske finns kvar sen när jag börjar få lön igen.

I väntans tider...

Men nu handlar det inte om bebisar, det handlar om nytt jobb!
 
Väntar svar från företaget jag var på återbesök hos i måndags. Nu har jag även fått en mejladress dit jag ska skicka mitt CV och personliga brev för lagerjobb. Så nu sitter jag och grubblar på om jag ska vänta ut svaret från klädföretaget innan jag mejlar om lagerjobbet eller om jag borde helgardera mig och mejla om lagerjobbet och sedan ev. behöva tacka nej om jag får positivt besked från båda håll...
Det vore ju det bästa och säkraste för mig... Får nog ta och göra det.
 
Igår dök det upp 2 spännande annonser på jobb i Stockholm. Hade mer än gärna flyttat till en större stad och i synnerhet Sthlm där det finns så mycket fler möjligheter men själva flytten i sig, allt det praktiska med att packa ner och packa upp e ju skitjobbigt.
Men så länge jag är arbetsfri så e jag tvungen att söka alla jobb som jag har kompetens för och därmed en rimlig chans att få.
 
Igår genomförde jag verkligen mitt trippelträningspass: Afrodans, Core och Yoga.
Det kändes jättebra!!!

Men idag känns det verkligen i ryggmusklerna!
Idag blir det Bodypump. Ska försöka springa på löpbandet i 30min före och efter passet.
 
I helgen ska jag försöka lägga upp lite mer skor på tradera. Fattar inte att man lyckas skaffa sig så många par skor... Sedan ska jag även lägga upp 3 par utav min pojkväns skor bara för att han vill bli av med dem och jag har tid att sitta med tradera-grejer.
SÅ håll utkick så kommer det snart fina skinnskor och riktiga Dr. Martens här på bloggen!

Intervjun igår

Gårdagens intervju kändes bra. Det var 2a intervjun på företaget jag var till förra torsdagen... eller var det förrförra veckan?
Iallafall så fick jag lite mer ingående information om företaget och tjänsten, jag fick ställa frågor och träffa alla som jobbar där (det är bara 6 personer totalt på kontoret)
 
Jag försökte se proffsig och fräsch ut med håret upp i en "bun" på huvudet, "I <3 PARIS" t-shirt, lös svart blazer, mörkblå skinny jeans och vita converse.
 
Det kändes bra och som att jag visade mig själv från min allra bästa sida och jag fick sagt allt jag ville säga om mig själv. Däremot så har jag ingen aning om hur många det är som fått komma på en 2a intervju och om det finns någon kvar som har mer kompoetens än mig eller en personlighet som passar dem bättre.
 
Jag kan bara hålla tummarna för mig själv och hoppas på det bästa! De skulle försöka svara inom denna vecka.
 
Om jag får ett nej från detta klädföretag så har jag nu iallafall fått kontaktuppgifter till en person jag ska mejla angående lagerjobb i Viared. Men jag vill inte skicka en intresse anmälan för att sen tacka nej så jag ska vänta på besked från klädföretaget först och om de inte har hört av sig senast på fredag så mejlar jag mitt CV och personliga brev för lagerjobb.
Lagerjobbet kan iallafall kombineras med lite timmar i klädaffären så det hade ju funkat.
 
Vi får se helt enkelt.
 
Ikväll kommer jag att köra 3 pass på raken:
Afropower dans (uppvärmning)
Core 25min (bålstyrka)
Hatah Yoga (nedvarvning/stretch)
 
Det känns som väldigt mild träning så det är ingen orimlig idé. Och jag har fortf lite träningsvärk kvar från passet med PTn så jag e glad att träna utan vikter idag.
 
 

Lugna helger

Igår var en perfekt höstdag
Var ute på en promenad med min faster och knäppte ett par fina bilder i skogen.
Det blev en promenad på ca. 5km. Det blir nog en promenad lite senare idag.
 
Imorgon ska jag tillbaks på en 2a intervju på ett företag här i Borås. Hoppas, hoppas, hoppas att jag får jobbet!

Shiiit vad glad jag blir!!!

Kollade just min mejl och såg att Boråsföretaget vill träffa mig igen på måndag. Jaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Fy fan vad bra! Det betyder ju inte att jag definitivt har fått jobbet men jag är iaf en kandidat som gått vidare i gallringen!

Nu känns d ju plötsligt dumt att jag var borta hos min gamla chef å försökte få lite timmar där... Nåja, det återstår fortf att se om jag verkligen får detta jobb.

Dåliga nyheter och lite bättre nyheter...

De dåliga nyheterna är att jag inte gick vidare för jobbet i Götebrog som jag var på intervju för förra måndagen. Trist!
 
De lite bättre nyheterna är att jag gick till mitt gamla jobb (som jag hade innan och under studietiden) klädbutiken b.young i Knalleland och pratade med min gamla chef. Hon hade behov av folk och kunde ge mig lite tider där så nu har jag åtminstone något konkret, det som e lite synd e att jag inte får några timmar förrän i november v.45 så fram tills dess går jag sysslolös medans jag väntar på svar från ett konfektionsföretag i Borås sam besked om jobb på lager som jag försöker fixa med hjälp av en person i min bekantskapskrets.
(Bild från b.youngs hemsida)
 
Jag får väl hålla tummarna för att någon i butiken behöver byta bort lite timmar så kan jag kanske få något redan nu i oktober... Brukar ju inte va så ovanligt att folk kommer på med kort varsel att de behöver va lediga nån dag.
 
Eftersom sambon och jag passat på att veckohandla idag samt att jag som sagt tog mig tid att åka till Knalleland å snacka jobb så blir det en träningsfri dag idag men jag gjorde iallafall en ganska nyttig lunch.
Grönsallad, tomat, mozzarellaost och chorizo.
 
Imorgon ska jag gå på krokiteckning på förmiddan. Ska bli kul för det är hemskt längesen jag tecknat kroki men det är ju i princip grundstenen för att lära sig teckna mänskliga proportioner och det efterfrågas i nästan alla antagningsprover för svenska designskolor såvitt jag vet.

Träna och titta på sport

Det blev ingen träning igår. Hade ett möte med en arbetsförmedlare och sedan kom jag på att jag hade tvätt-tid så resten av kvällen gick åt till det.
Inga stora nyheter på arbetsförmedlingen. Jag har ju sökt jobb och varit på intervjuer och nämnt för alla jag känner att jag e på jakt efter nytt jobb. Nu väntar jag på att få svar här och där och fortsätter att söka vidare.
 
Idag hade jag min nästsista träff med PTn. Sa nog redan förra gången att det var min nästsista träff men det stämde ju tydligen inte.
SÅ idag körde vi lite lugnare för jag sa till innan vi började att jag kände mig lite "off" trots det så tog jag tydligen i så jag spydde eller så var jag verkligen off även fysiskt.
Imorgon ska jag gå på Zumbapass med en instruktör jag inte haft innan. Hoppas det blir riktigt bra! Skönt att skaka ur kroppen i slutet av veckan!
 
På kvällen var det dags att starta basketsäsongen med en match i Boråshallen.
Borås baksetkillarna mötte 08 Stockholm och vann med 101-96.
Grymt bra start med tanke på att killarna låg under i mitten av matchen. En av de nya killarna i laget gjorde runt 30 poäng och var matchens absolut mest överlägsna spelare.
 
Förra säsongen var fantastisk! Denna säsong kan bara bli bättre!

Träning till tusen

Igår (måndag):
45min på löpbandet sedan ett cirkelträningspass
Idag:
Afro powerdans och Core
Imorgon:
Afro powerdans och Hatah yoga
 
Torsdag:
Dejt med min PT.
 
Kan lika bra satsa stenhårt på träningen i väntan på att höra från de arbetsgivare jag har varit på intervju hos. Imorgon ska jag träffa en arbetsförmedlare kl.14.

RSS 2.0