TGIF

Thank God it's friday. Ska bli sååå skönt med sovmorgon imorgon!
La upp denna bild tidigare idag på min instagram
 
Hittade den på Olga Rönnbergs blogg.
Hade ju faktiskt tänkt gå till gymmet direkt efter jobbet men valde att åka hem istället... Men imorgon och söndag får jag köra dubbelt så hårt istället.

Presentkortet has arrived!

Äntligen ramlade mitt presentkort från Björn Borg in genom brevinkastet idag. Tack Sofis Mode och Björn Borg!
Eftersom det är längesen jag varit inne i en Björn Borg Concept store (finns ju ingen i Borås) så kollade jag lite på nätet men sen måste jag gå till en butik för att kunna utnyttja presentkortet.
 
Jag har hittat 2 fina resväskor som kanske kan va nåt för mig...
Alternativ 1:
Den känns cool, androgyn, ganska stilren eftersom bokstäverna e så stora så det mest ser ut som ett grafiskt mönster.
Klicka här för att komma till den på bjornborg.com
 
Alternativ 2:
Lite skrikigare, lite tjejigare. Med denna sticker man definitivt ut och det är ganska osannolikt att någon annan skulle råka ta just min väska om jag hade denna.
 
Vi får se vad det blir men jag e inte så sugen på nya underkläder just nu så en liten resväska skulle passa alldeles utmärkt för framtida resor :)

Mmm, kladdkaka :)

Ska strax neutralisera dagens 1timmes träning med en bit kladdkaka. Jag provade ett cirkelträningspass och det var riktigt bra bortsett att jag fick kramp i foten å var tvungen att stiga åt sidan en stund.
 
Har kikat på Ginas hemsida å ser att det har kommit ut en massa partykläder som jag varit delaktig i medan jag jobbade där så jag svängde ihop ett litet collage. Alla bilder e lånade från ginatricot.com
Chiffong, sammet och paljetter :) Party season is here!!!

sammandrag och collage

Detta är för 2-3 veckor sedan när det plötsligt började hagla utanför och man tyvärr fick inse att vintern kommer att komma även iår.
Jag hade på mig vita converse den dagen och mina tår var stelfrusna när jag kom hem. Som tur var fyndade jag nya skor dagen efter, typ ökenkängor i skinn fodrade med ull på insidan.
Sedan dess har jag hunnit ge bort ökenkängorna till mamma för hon blev så förtjust i dem och har köpt nya skor till mig själv, inte riktigt lika snygga men varma.
 
Jag har även slängt ihop lie bilder jag tog när min vän M och jag var på Modevisning under Fashiodays här i Borås.
En massa nya, unga modekreatörer att hålla ögonen på :)

Long time no see... again...

Vad ska man säga... Jobbet går bra, det har tagit mycket energi att komma in i nya rutiner och både blogg och träning har blivit lidande.
 
Men träningen kom igång igen i fredags och sedan blev det även ett pass i söndags. Enkel träning, började med ca.30min uppvärmning på löpbandet och sedan stryketränung med fokus på armar och mage båda dagarna.
Farsdagsmiddag i lördags.
 
Shoppat en del i personalbutiken på ellos men orkar inte fota å lägga upp... kanske kommer i helgen. Imorgon kväll blir det basketmatch med tjekompisarna och sedan ska jg hålla igång träningen resten av veckan.

RSS 2.0